Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ سید عباس موسوی سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در پاسخ به سوال رویداد۲۴ مبنی بر اینکه «واکنش وزارت خارجه در قبال سریال گاندو و تخریب دولت توسط آن چیست» گفت: این سریال شخص وزیر و برخی از همکارانمان را نشان می‌دهد که خیلی با واقعیت انطباق ندارد، هرچند که ادعا کرده‌اند داستان فیلم واقعی است. ولی به هرحال اسناد مذاکره‌های وزارت خارجه چه در داخل و چه در خارج از کشور موجود است و اگر به خود ما اطلاع می‌دادند، این اسناد را در اختیارشان قرار می‌دادیم تا فیلمشان کمی رنگ واقعیت به خود بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: سریال گاندو از لحاظ جلوه‌های هنری سریال بدی نیست، اما‌ ای کاش کمی تقوا در آن بیشتر می‌شد که متاسفانه اینگونه نیست.

موسوی ادامه داد: در رابطه با اینکه آقای ظریف گفته‌اند تلویزیون نگاه نمی‌کنند هم باید بگویم این ندیدن محدود و مخصوص به برنامه‌های صدا و سیما نیست بلکه به طور کلی وقتی برای دیدن تلویزیون ندارند. ایشان از ۳-۴ صبح از خواب بیدار می‌شوند و به عبادت و کار‌های شخصی می‌پردازند و بعد از اینکه اخبار روز دنیا را مطالعه کردند به سرکار می‌آیند و تا حدود ۹ شب سرکار هستند. بعد از آنکه به خانه می‌روند اصلا وقت نمی‌کنند حتی تلویزیون را روشن کنند و تا جایی که اطلاع داریم نه تلویزیون خانه همسایه (اشاره به ماهواره) و نه تلویزیون خانه خودشان را نمی‌بینند و وقتشان را صرف امور مهمتری می‌کنند. البته خداراشکر که وقت نمی‌کنند و چنین سریال‌هایی را نمی‌بینند.

    به گزارش رویداد۲۴ سید عباس موسوی همچنین درباره موضوعات دیگر به سوالات خبرنگاران پاسخ داد که مشروح آن در ادامه می‌آید:  

سخنگوی دستگاه دیپلماسی بیان کرد: در کنار تحولات دیپلماتیک و برجامی، روابط دوجانبه ما پیگیری‌های مسائل منطقه‌ای و بین المللی و حضور ایران در صحنه‌های مختلف ادامه دارد. اجلاس عدم تعهد را در پیش داریم که ایران در این نشست شرکت خواهد کرد. برخی رفت و آمد‌های دیپلماتیک دوجانبه هم داریم. احتمالا سفر مشاور دیپلماتیک رئیس جمهور فرانسه به ایران مجددا طی روز‌های آتی خواهیم داشت.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤالی عنوان کرد: ایران به هیچکس و هیچ کشوری امید نبسته چه دوستان چین و روسیه باشند چه کشور‌های اروپایی. مهم برای ما عمل به وعده‌هایی است که ذیل برجام باید انجام دهند. روسیه و چین جزو اعضای برجام هستند و نامه رئیس جمهور هم شامل سران این دو کشور می‌شده است.

موسوی بیان کرد: نه ایران به کشوری دل و امید بسته است و اجازه هم نمی‌دهد کارت بازی کسی باشد. براساس منافع و امنیت ملی خود تصمیماتی را به صورت مستقل خواهد گرفت و اجرا می‌کند.

وی درباره نفتکش ایرانی در عربستان گفت: برای آن مشکل فنی ایجاد شده بود که درخواست کمک کردند و به یکی از بنادر نزدیک عربستان بردند یک کار فنی و حقوقی دارد و وزارت نفت پیگیر آن است و امیدواریم هر چه سریعتر بعد از تعمیر و کار‌های روتین خود به مسیر خود ادامه دهد.

موسوی درباره نفتکش حامل نفت ایران که توسط نیروی دریایی انگلیس توقیف شد، گفت: اقدامات سیاسی و حقوقی ما به جد در حال پیگیری است. دو بار سفیر انگلیس را خواستیم با برخی دیپلمات‌های اروپایی مشورت کردیم و کماکان هر گونه اسناد و مدارک را به دوستانی که قضیه را پیگیری حقوقی می‌کنند ارائه دادیم و وکیلی هم گرفته شده است. مقصد سفر را ندارم، ولی آنچه که در رسانه‌ها عنوان شد بندری در سوریه بود نبوده است و این یک سوپرتانکر است و هیچ یک از بنادر سوریه گنجایش پهلوگیری را نداشته است.

سخنگوی وزارت خارجه خاطرنشان کرد: کماکان از دولت انگلیس می‌خواهیم حتما و با قید فوریت و اسناد و شواهد ارائه شده از ایران این کشتی را رفع توقیف کند و به مسیرش ادامه دهد و این راهزنی و دزدی دریایی و عملی که منجر به افزایش تنش می‌شود نمی‌پذیریم و توصیه‌های لازم را هم دادیم.

وی درباره حضور آمریکا در مذاکرات گفت: مذاکره به آن معنایی که فکر می‌کنید و برخی مطرح می‌کنند نیست مذاکرات ما در چارچوب برجام ادامه داشته است و بیشتر برای نحوه اجرای برجام و موضوع جدیدی نیست که بخواهیم درباره برجام صحبت کنیم. برجام پرونده‌ای است که خاتمه یافته است و کلمه‌ای به آن اضافه و کم نمی‌شود و هر کسی بخواهد اجرا کند همین برجام فعلی است.

موسوی ادامه داد: اینکه دولت‌ها با حسن نیت تلاش می‌کنند ایران به تعهداتش عمل کند قدرانی می‌کنیم، ولی این کار را باید زودتر با کشور‌هایی که از تعهداتشان تخلف کردند صورت می‌دادند، زمانی آمریکا از برجام خارج شد می‌توانستند اعتراض کنند و جلوی این کار را بگیرند و زمانی ایران اعلام کرد می‌خواهد از حق خود استفاده کند در جلسات و با بیانیه‌های محکمی که دادند از ایران خواهش کردند ایران در برجام بماند و ۱۱ تعهد متقبل شدند بنابراین اگر مذاکره‌ای است در خصوص اجرای تعهدات آنهاست و آمریکایی‌ها اگر خواهان بازگشت به برجام هستند لازمه اش این است که حتما و فورا دست از جنگ و فشار اقتصادی و تروریسم اقتصادی علیه ملت ایران برگردند و تعهداتشان را اجرا کنند و در کمیسیون مشترک برجام گوشه‌ای بنشینند.

وی از اینکه مذاکراتی قرار است ۲۴ تیر برگزار شود ابراز بی اطلاعی کرد و گفت: ما اطلاعی نداریم.

سخنگوی وزارت خارجه بیان کرد: ایران حق دارد به بی عملی اروپایی‌ها واکنش نشان دهد و واکنش آن منطقی، حقوقی و براساس بند‌های ۲۶ و ۳۶ است و آن‌ها را در جایگاهی نمی‌دانیم که با توجه به بی تعهدی آن‌ها بخواهند ابراز نگرانی کنند اگر می‌خواستند باید پیش از این اقدامات ابراز نگرانی می‌کردند و جلوی اقدامات آمریکا را بگیرند.

وی درباره اظهارات سردار جلالی رئیس پدافند غیرعامل مبنی بر اینکه از ابتدای اردیبهشت تا پایان خرداد ماه بیش از ۶۰ تیم دیپلماتیک به عنوان واسطه به ایران سفر کرده اند، گفت: ما پنجره و در دیپلماسی را باز گذاشتیم و سفر‌های متعددی که به کشور شده را تأیید می‌کنیم، ولی تا آنجایی که وزارت خارجه مطلع است این تعداد نبوده است و هیأت‌هایی که آمدند شاید به انگشت‌های یک دست هم نمی‌رسیده است. این سفر‌های با حسن نیتی است و معتقدیم کشور‌های مختلف با حسن نیت می‌خواهند کاهش تنش داشته باشیم و ما هم علت این تنش و شرایط را برای آن‌ها توضیح می‌دهیم و آن‌ها هم نکاتی را مطرح می‌کنند و همچنان در دیپلماسی به روی همگان باز است و ایران قاطعانه به کشور، مردم و حقوق ملت متعهد است و از آن کوتاه نمی‌آید.

وی خاطرنشان کرد: مذاکره‌ای قرار نیست انجام شود اگر قرار باشد درباره اجرای برجام است و اینکه آن‌ها چگونه می‌توانند ایران را قانع کنند در برجام بماند و به شرایط پیش برگردد.

وی درباره مذاکره با آمریکا و حضورش در مذاکرات ایران و ۱+۴ گفت: این بستگی به آمریکا دارد ما فرش قرمز برای آمریکایی‌ها پهن نمی‌کنیم و اگر به تعهداتش برگردد می‌تواند گام مثبت تلقی شود.

موسوی بیان کرد: ما اقدام تقابلی و کاهشی خود را در برجام شروع کردیم و اعلام کردیم بین حقوق و تکالیف ایران در برجام با خروج آمریکا از برجام و بی عملی سایر طرف‌های باقیمانده به ویژه اروپایی‌ها تناسبی ندارد و تصمیم ما براساس تصمیم کلیت نظام وبراساس منافع و امنیت ملی و چارچوب‌های نظام انجام می‌شود و وزارت خارجه تابع نظرات نظام است.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوالی درباره درصد غنی سازی عنوان کرد: ما براساس نیازمان اقدام به غنی سازی می‌کنیم.

موسوی در پاسخ به سوال دیگری خاطرنشان کرد: ایران یک بازیگر فعال و مهم در منطقه است که دنبال صلح و ثبات در منطقه است که یکی از مهمترین کانون‌های بی ثباتی می‌تواند افغانستان باشد و داعش را به آنجا کوچ دادند و یک خطر برای ماست.

وی به گروه‌ها و مقاماتی که فعلا با گروه‌های مختلف در افغانستان مذاکره می‌کنند هشدار داد و گفت: ایران به عنوان کشور دوست و برادر با حسن نیت و تمام توان در کنار دولت و ملت افغانستان است.

موسوی همچنین در پاسخ به سوالی بیان کرد: گام سوم را بعد از ۶۰ روز برمی داریم و هنوز هم در حال بررسی هستیم و اگر کشور‌های باقیمانده به ویژه اروپایی‌ها به تعهداتشان عمل جدی نکنند و گفتار درمانی باشد گام سوم ایران محکم‌تر و قاطع‌تر خواهد بود.

مسئول حفظ امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز و خلیج فارس، جمهوری اسلامی ایران است

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در پاسخ به سوالی تأکید کرد: مسئول حفظ امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز و خلیج فارس، جمهوری اسلامی ایران است و این جا منطقه و خلیج ماست و براساس وظیفه قانونی خود امنیت این منطقه را تضمین می‌کنیم و کشور‌هایی که هزاران کیلومتر آن طرفتر ادعا می‌کنند امنیت منطقه و کشتیرانی را تضمین کنند حرف اضافی است.

وضعیت شیخ زکزاکی

این دیپلمات ارشد کشورمان درباره وضعیت شیخ زکزاکی گفت: ایران از ابتدای تضییقاتی که برای ایشان ایجاد شد پیگیر موضوع بوده هم از راه‌های دیپلماتیک و سیاسی و هر چه در توان بود انجام شده است و اخیرا کاردار سفارت نیجریه به وزارت خارجه آمد و مراتب نگرانی ایران به وی ابلاغ شد و ایشان توضیحاتی داد و قرار شد نگرانی‌های ما را منتقل کند. لزوم حفظ جایگاه و شأن ایشان برای ما و مسلمانان و دولت نیجریه لازم و واجب است و امیدواریم تلاش‌هایی که صورت می‌گیرد و گشایش‌هایی که در بحث پزشکی ایشان ایجاد شده به نتیجه برسد و ایشان سلامتی کامل خود را بازیابد و زمینه خلاصی ایشان از بند فراهم شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره نگرانی طرف‌های مقابل از گام دوم ایران گفت: ما امید و اعتماد به کسی و کشوری نداریم، ولی باب دیپلماسی باز است و ما براساس نامه‌ای که رئیس جمهور به سران کشور‌های باقیمانده در برجام و بیانیه شورای عالی امنیت ملی، گام‌های خود را بر می‌داریم و اگر آن‌ها نگران زنده ماندن برجام هستند می‌توانند با اقدامات عملی نه سفر برای سفر و نه سفر برای عکس گرفتن و تبلیغ کردن بخواهند بیایند.

موسوی همچنین خاطرنشان کرد: گام بعدی ما در چارچوب حقوقی است که بند‌های ۲۶ و ۳۶ برجام به ما داده است مگر اینکه در این بین برخی کشور‌ها بخواهند اقدامات عجیب و غریب کنند و آن زمان ما منتظر گام سوم نخواهیم ماند و گام نهایی را برخواهیم داشت که بعدا اعلام می‌کنیم. هر وقت قانع شدیم که اقداماتی که صورت می‌گیرد اعم از دیپلماتیک و اقتصادی آنی هست که به خواسته‌های ملت ما نزدیک باشد، آن اقدامات ما قابل بازگشت است.

وی ادامه داد: گامی را بر نمی‌داریم که تناسب نداشته باشد.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره سفر‌های دیپلماتیکی که قرار است در روز‌های آتی انجام شود، گفت: سفر‌ها در دستورکار است، هم سفر‌های مقامات ایران و هم مقامات خارجی و، چون قرار است نهایی شود بعد از نهایی شدن اطلاع رسانی می‌شود.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره زمان و مکان نشست کمیسیون مشترک برجام در سطح وزرای خارجه ایران و ۱+۴ خاطرنشان کرد: نشست بعدی احتمالا اواخر ژوئیه خواهد بود و زمان و مکان آن را اعلام خواهیم کرد.

موسوی گفت: اگر ما گفتگویی با آمریکا داشتیم در قالب برجام بوده است.

وی همچنین عنوان کرد: ما گفتگوی خارج برجامی را در دستورکار نداریم.

سخنگوی وزارت خارجه در پیش بینی نشست آتی شورای حکام آژانس گفت: درخواست آمریکا به عنوان ناقض توافق و قطعنامه شورای امنیت و پشت پا زدن به آن اقدام عجیبی است. اگر چنین اتفاقی بیفتد ایران مدعی خواهد شد و از آن فرصت استفاده خواهد کرد و تمام بدعهدی‌ها و نقض عهد‌ها و شرایطی را که به اینجا کشانده را بیان و مدعی آمریکا و اتحادیه اروپا و کسانی که نتوانستند به تعهداتشان عمل کنند خواهد شد.

وی درباره تصمیم دولت عراق برای ادغام حشد الشعبی و نیرو‌های ارتش عراق گفت: تصمیم داخلی عراق است و ایران هم به دولت عراق و هم نیرو‌های مردمی و نیرو‌های مسلح عراق که در این مدت خالصانه و شجاعانه در مقابل تروریسم ایستادگی کردند و تا حدود زیادی آن‌ها را شکست داده و از خاکشان بیرون کردند احترام قائل است. ما به تصمیماتی که در عراق توسط مقامات این کشور گرفته می‌شود احترام می‌گذاریم.

وی افزود: احترام ویژه‌ای برای نیرو‌های مردمی در عراق قائلیم و هیچگاه نباید نقش آن‌ها کمرنگ گرفته شود.

سخنگوی وزارت خارجه برجام را دارای ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی و امنیتی خواند که بعد از مذاکرات نفس گیر دو ساله و با پیشینه قبل به نتیجه رسید و آثار و تبعات مثبت آن در جامعه ما، منطقه و جهان غیرقابل انکار است. اینکه الان اعلام کنیم آمریکا خارج شده و بقیه به تعهداتشان عمل نمی‌کنند، برجام ضعف داشته نتیجه گیری درستی نیست. ایران برجام را یک دستاورد مهم و بزرگ برای ملت ایران، صلح و ثبات و امنیت در منطقه و جهان می‌داند و هنوز معتقد است این برجام با این وضعیت می‌تواند پاسخگوی خیلی از نیاز‌ها باشد.

وی گفت: اگر برجام به شکست بینجامد مایه تأسف همگان خواهد بود

خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 سخنگوی وزارت خارجه محمد جواد ظریف سریال گاندو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۵۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا

به گزارش صدای ایران از انتخاب،محمدجواد ظریف می‌گوید در جهان امروز دیگر قطب نخواهیم داشت، اما یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود. اعراب منطقه و اسراییل به همین دلیل با برجام مخالف بودند که نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند. 

محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران در سلسله نشست‌های چهلمین سال تاسیس انتشارات اطلاعات و در نشست اول آن با عنوان «ژئوپلیتیک خلیج‌فارس» به سخنرانی پرداخت که مهمترین اظهارات او به نقل از جماران به شرح زیر است:

دنیا گرفتار چالش شناختی است.

خطا‌هایی که بعضا صورت می‌گیرد به دلیل شناخت و ادراک نادرست است.

دوستان ما در جنوب خلیج فارس ادراک خود را اصلاح می‌کنند و ما در اصلاح این ادراک تا حدودی عقب هستیم.

هنوز این تفکر غلط خرید امنیت در این کشور‌های عربی وجود دارد البته ان‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که نمی‌توانند با وابستگی به یک قطب برای خود امنیت تامین کنند.

کویت قبل از اینکه به کشتی‌های خود پرچم امریکا بزنند پرچم شوروی را نصب کرده بودند

این کشور‌ها این مشکل ادراکی را کماکان دارند که باید امنیت را خرید و نخستین آنها صدام بود. آنها تلاش کردند امنیت را با کمک صدام بخرند.

یکی از رهبران کشور‌های حاشیه خلیج فارس شخصا به آقای روحانی گفتند که ما ۷۵ میلیارد دلار به صدام پرداخت کردیم.

زمانی که ایران قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفت و طارق عزیز گفت تا مذاکره صورت نگیرد، آتش بس صورت نمی‌گیرد، دبیرکل وقت سازمان ملل به وزیرخارجه وقت دولت ریگان زنگ زد و او به دبیرکل جواب داد که ما در مهرماه که به نیویورک بیاییم با شما در این باره گفتگو خواهیم کرد. می‌دانید که تاریخ را نمی‌توان فراموش کرد.

وقتی این شرایط پیش امد دبیرکل به پادشاه وقت سعودی زنگ زد و ملک فهد در تماس با صدام، او را به پذیرش آتش بس متقاعد کرد. پادشاه وقت به صدام می‌گوید: «غرور ایرانی را زیر پا نگذار.» عربستان در ان زمان این فهم را داشت که نمی‌تواند کاملا به صدام اعتماد و تکیه کند، اما در عمل متفاوت هم عمل می‌کرد. 

وقتی سیاست خرید امنیت از عراق شکست خورد، این کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس برای خرید امنیت به سراغ شوروی و امریکا رفتند.

همین کشور‌ها امروز برای خرید امنیت به سراغ اسراییل رفتند و متوجه نیستند که اسراییل در تاریخ خود از هیچکس حمایت نکرده و حتی به امریکایی‌ها در مذاکرات آزادی گروگان‌ها لگد زده اند. اسراییل در تاریخ تقلبی خود به هیچکس رحم نکرد. این اشتباه شناختی کنار نرفته است.

زمانی که آرامکو را تیر غیب زد، سعودی‌ها انتظار حمایت از آمریکا داشتند و حالا هم به دنبال خرید امنیت از اسراییل هستند

اشتباه ادراکی دوم ما و اعراب این است که فکر می‌کنیم امریکا به دنبال گسترش حضور خود در منطقه است، اما امریکا به انتقال حضور و نفوذ به خارج از این منطقه است.

امریکا دیگر قدر قدرت نیست. ما قدرت بزرگ داریم، اما هژمون نداریم. در جهان امروز دیگر قطب نخواهیم داشت، اما یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود. اعراب منطقه و اسراییل به همین دلیل با برجام مخالف بودند که نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند.

امریکا در حال برون سپاری تامین امنیت به اسراییل است و کشور‌های عربی منطقه که به دنبال عادی سازی رابطه با اسراییل هستند باید بدانند که دیر یا زود قربانی تامین منافع اسراییل خواهند شد

اشتباه ادراکی سوم که به ما هم بازمی گردد این است که اگر با چیزی مخالفت کردیم و، چون خود را مرکز مشروعیت عالم می‌دانیم اگر به چیزی مشروعیت ندهیم جنبه اجرایی و عملیاتی پیدا نمی‌کند. در کاسپین این اشتباه را مرتکب شدیم و در مذاکرات شرکت نکردیم و بستر دریا را در غیاب ما تقسیم کردند.

عدم حضور به معنای عدم شکل گیری از ترتیبات امنیتی خلیج فارس نیست بلکه به معنای عدم تامین منافع شما است. مگر جلوی طالبان را توانستیم بگیریم؟ خیر؛ از روند مذاکره حذف شدیم. همین قاعده درباره مسیر‌های مواصلاتی هم هست که از این مسیر‌ها دور ماندیم و بعضا حذف هم شدیم.

در دنیای کنونی هم امریکا نمی‌تواند با وتو در شورای امنیت، مانع از قدرت مقاومت مردم غزه شود. جنگ اسراییل با مردم غزه هفت ماه است که ادامه پیدا کرده، اما جنگ اسراییل با کشور‌های عربی شش روزه تغییر کرده است. آمریکا نمی‌تواند تصمیم گیری‌ها را وتو کند و این را دنیا و مردم و افکار عمومی این را ثابت کرده اند.

دو مبنای بازدارندگی، نصر خدا و قدرت مردم هستند.

مهم‌ترین کاری که می‌توانستیم پس از جنگ غزه بکنیم این بود که پیشنهاد توافق منع تجاوز به کشور‌های منطقه داده و کنش ایران هراسی را نابود کنیم

تصویر ترسناک ساختن از ایران، هدف اسراییل است و ما هم نباید در این تله بیفتیم.

این اشتباه ادراکی ما که خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد اشتباه است. تصور نکنیم اگر fatf را نپذیرفتیم تنبیه نمی‌شویم و با تبعات ان روبه رو نمی‌شویم

دنیای امروز هرروز در حال تغییر است و ما هم هرروز باید فکر خود را نو کرده و تفکر جهان دو قطبی را کنار بگذاریم و واقعیت‌ها را ببینیم

بسیاری از انگاره‌های ما درباره نظم جهانی و حتی مردم خودمان غلط است

همسایه‌ها برای ما فرصت هستند.

مردم برای ما فرصت هستند نه تهدید. به فرصت، امکان بالندگی بدهیم

دیگر خبرها

  • (ویدیو) نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و ظریف
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات وزارت امور خارجه سوریه
  • (عکس) استایل جالب بازیگر زن سریال «گاندو» در ترکیه
  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»
  • ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا
  • ظریف: خیلی‌ها فکر می‌کنند آمریکا ابر قدرت است اما امروز چیزی به نام قدرت هژمون نداریم / اسرائیل هیچ وقت پای کسی نخواهد ایستاد + فیلم
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • جبلی :باید کارهای بیشتری در موضوع عفاف و حجاب انجام شود
  • پیام سخنگوی وزارت خارجه به مناسبت روز معلم
  • بلینکن: فهرستی از کارهای لازم برای اسرائیل را تهیه می‌کنم