Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-منتقد تلویزیون اعتقاد دارد که با توجه به ارتقای کیفیت شبکه‌های تلویزیونی، انتظار می‌رود راه را بر مجموعه‌سازان و برنامه‌سازان ضعیف و شکست‌خورده ببندند.

 13 شبکه تلویزیون با کیفیت HD دو روزی است سریال‌ها و برنامه‌ها را با چند برابر ارتقاء تصویری روی آنتن می‌برند. رئیس سازمان صداوسیما پس از آغاز رسمی این شبکه‌ها با این کیفیت، به تلاش برای پخش بهترین محتوا هم اشاره کرد و  HDسازی را گام مهمی‌برای تحول عرضه محتوا دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرام خرازی‌ها منتقد سینما و تلویزیون و کارشناس ارشد مدیریت رسانه در خصوص رسیدن تلویزیون به برنامه‌ها و سریال‌های با محتوای بالا برای پخش در این فضای HD به خبرنگار خبرگزاری تسنیم،  تصریح کرد: HD شدن شبکه‌ها رخداد خوشایندی در تلویزیون ایران به شمار می‌رود. این اتفاق نشان می‌دهد متولیان امر برای نگاهِ مخاطبین‌شان ارزش و اهمیت قائل‌اند تا برنامه‌ها و سریال‌هایشان را با کیفیت بالایی از تصویر به نظاره بنشینند.

وی خاطرنشان کرد: این حرکتِ تلویزیون به حفظ بیننده‌ها و حتی افزایش آن‌ها تأثیر بسزایی دارد. اما ارتقاء تصاویر صرفاً کافی نیست و همپای این افزایش کیفیت تصویر، باید محتوا هم ارتقاء پیدا کند. یعنی در کنار ارتقاء کیفیت با توجه به تأکید رئیس سازمان صداوسیما باید به ارتقاء محتوا هم توجه داشته باشیم.

عضو انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران تأکید کرد: انتظار داریم با توجه به اینکه کیفیت تصاویر شبکه‌های تلویزیونی HD شده، از این به بعد سریال‌های تلویزیونی و برنامه‌های پربیننده حتی مسابقاتی که روی آنتن می‌برد را به لحاظ تکنیکال، ارتقاء دهد و مسیر تولید رو به پیشرفت حرکت کند. برای ساخت برنامه‌ها و پیدا کردن سوژه‌های مناسب سریال‌سازی وقت بیشتری بگذارند تا وضعیت تولید هم به مثابه ارتقاء فنی شبکه‌های تلویزیونی بالا برود.

وی افزود: یادمان باشد در درازمدت توقع بیننده تلویزیون بالا می‌رود. چرا که نگاهش به تصاویر با کیفیت برنامه‌ها و سریال‌های تلویزیونی عادت می‌کند و از آن طرف علاقه‌مند است برنامه‌ها و سریال‌هایی را ببیند که لایق و مناسب این کیفیت تصویر است. اینکه بخواهیم برنامه معمولی که محتوای خاصی ندارد و ساده و پیش پا افتاده است را با کیفیت HD ببینیم، نوعی در جازدن است و باید تلاش کنیم برای جلب توجه بیننده نه فقط به کیفیت بلکه به محتوا توجه جدّی داشته باشیم. 

خرازی‌ها با اشاره به اینکه حرکت در مدارِ مدرنیته به منزله کپی کردن از مسابقه‌ها، سریال‌ها و برنامه‌های خارجی نیست، تصریح کرد: این نکته را باید درنظر بگیریم در عرصه نبرد رسانه‌ای، باید پا به پای تکنولوژی مدرن رسانه پیش برویم و از آن‌ها عقب نمانیم. هم به لحاظ محتوایی و هم به لحاظ تکنیکال و کیفیت، پیش برویم. این نیاز به منزله کپی کردن نیست؛ این که اقتضا می‌کند و لازم است در تلویزیون جمهوری اسلامی این ارتقاء اتفاق بیفتد به منزله کپی‌کردن نیست. داستان‌های سریال‌ها را از روی سریال‌های ترکیه‌ای برداریم یا شیوه و فرم مسابقات ایران برگرفته از مسابقات خارجی باشد، کاملاً رویه غلطی است. باید توجه کنیم تولید داخل‌مان  را به مثابه HDشدن کیفیت تصاویر برنامه‌ها و سریال‌های تلویزیونی، ارتقاء ببخشیم.

وی در خصوص توجه به برنامه‌های شبکه‌های استانی تلویزیون، گفت: باید به ارتقاء کیفیت برنامه‌های شبکه‌های استانی تلویزیون توجه جدّی کرد؛ هم کیفیت تصاویرشان را بالا ببریم و هم محتوایشان را ارتقاء دهیم. آنجا نقاط ضعیف زیادی دیده می‌شود که کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد. انگار از قلم افتاده‌اند و به چشم نمی‌آیند. امیدوارم روزی برسد که تمام شبکه‌های تلویزیونی با کیفیت HD روی آنتن بروند.

این منتقد سینما و تلویزیون با بیان اینکه حیف است وقتی امکانات ارتقاء کیفیت را در شبکه‌های تلویزیونی فراهم می‌کنیم به فکرِ بالا بردن کیفیت محتوایی برنامه‌ها و سریال‌هایمان نباشیم، تأکید کرد: وقتی امکانات HD شدن شبکه‌های تلویزیونی را فراهم می‌کنیم و این توانمندی صوتی و تصویری را بالا ببریم حیف است به محتوا توجه نکنیم. در واقع این توانمندی صوتی و تصویری ارتقاء یافته نباید در خدمت محتواهای نازل و پیش‌پاافتاده قرار بگیرد. چرا که سلیقه و ذائقه مخاطب را تنزل می‌دهد. 

وی خاطرنشان کرد: خوشحالیم که سریال‌های خوب و تاریخی که در دست تولید قرار دارند مثل حضرت موسی(ع) را می‌توانیم با کیفیت HD ببینیم. امیدوارم مثل این سریال که به دستِ کارگردان کاربلدی همچون ابراهیم حاتمی‌کیا سپرده شده، برنامه‌سازی و سریال‌سازی را به دست کاربلدها و افراد کاردان‌مان بسپاریم و در این فضای با کیفیت تصویری، شاهد سریال‌ها و برنامه‌های با کیفیت باشیم. یعنی در واقع کار سریال‌سازی و برنامه‌سازی‌مان هم در آن مسیرِ پیشرفته تولید قرار بگیرد. 

خرازی‌ها با اشاره به اینکه دست‌اندرکاران امر باید راه بر برنامه‌سازان و سریال‌سازان ضعیف و کارنابلد ببندند، گفت: انتظار می‌رود دست‌اندرکاران امر، سریال‌سازان و برنامه‌سازان کارنابلد، ضعیف و شکست‌خورده را راه ندهند و از کاربلدها بیشتر استفاده کنند. تلویزیون ایران دوران آزمون و خطا را گذرانده، البته باید به جوان‌ها و آماتورها هم میدان بدهد اما وقتی با کیفیت HD برنامه‌هایش را روی آنتن می‌برد باید نسبت به گذشته سخت‌گیری‌اش را هم بالا ببرد.

وی در پایان تأکید کرد: نسبت به انتخاب سازندگان سریال و برنامه‌هایش، موشکافانه‌تر و هوشیارانه‌تر برخورد کند. به هرکسی اجازه ندهند سریال‌های ضعیف بسازند و یا هر برنامه پربیننده‌ای را هم به آدم‌های شکست‌خورده واگذار نکنند. به عبارتی جلوی آدم‌هایی که می‌خواهند از طریق تلویزیون خودنمایی کنند و این جعبه جادو را به عنوان عرصه آزمون و خطا انتخاب می‌کنند، بگیرند.

منبع: تسنیم

منبع: ساعت24

کلیدواژه: برنامه ها و سریال شبکه های تلویزیونی برنامه ها کیفیت HD روی آنتن کپی کردن شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۱۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ر ادیو تمام قد به احترام معلمان ایستاده

برنامه های گفتگو محور با حضور کارشناسان و مهمانان مختلف از جمله برنامه هایی است که تقریبا تمامی شبکه های رادیو به آن اهتمام دارند و بطور ویژه با اساتید و معلمان به گفتگو می نشینند و شاخص های معلم نمونه و ویژگیهای برتر این شغل را با تعمیم به شغل انبیاء که در کلام حضرت امام(ره) بیان شده بود مطرح و چالشهای تربیتی و آموزشی را ضمن طرح موضوع به بحث و گفتگو می گذارند.از جمله برنامه های وسیعی که در سطح کلان سیاستگذاری رادیو امسال به آن توجه شده؛ موضوع ایجاد پویشهای مختلف با توجه به ذات زندگی های اینترنتی و شبکه های اجتماعی است که طی ابتکاری «رادیو آوا» و «رادیو پیام »که دو شبکه رادیویی پرطرفدار هستند پویش« معلم من» را ایجاد کرده اند و در میان آیتم های مختلف و ساعات مختلف روز به این پویش رنگ و بوی شنیداری جذاب می بخشند که یا همراه با اخبار و اطلاعات است و یا با موسیقی های خاطره انگیز ادوار محتلف که در گذشته های نه چندان دور در چنین ایامی مدارس پر از شور و شوق بود و همه دانش آموزان با نشاط زائد الوصفی و با گل و هدیه برای معلم در حالی که مدارس تزیین شده بودند در کلاس های درس حاضر می شدند و در ذهن همه ما آن روز روز به یاد ماندنی و فراموش نشدنی است که همگی آن را روز معلم می نامیم.رادیو سلامت نیز با با ایجاد پویش« یک جمله زیبا به آموزگارم» خود را همراه با سایر شبکه های رادیویی کرده و در خلال برنامه های خود بطور گسترده از مخاطبین خود می خواهد که ضمن مشارکت در پویش مورد نظر، معلمین نمونه را مردم معرفی کنند و خاطرات دوران دانش آموزی را که معلمین در آن خاطرات نقش دارند بیان کنند.

به اذعان مدیر فضای مجازی این شبکه (شبکه سلامت) استقبال از این پویش به رغم شروع چند روزه آن بسیار خوب بوده که و پایگاه مجازی رادیو در همین راستا فعالیتهای بسیار زیادی را داشته که نشان دهنده اقبال مردم از این موضوع بوده.توجه رادیو نمایش در این مقطع زمانی نیز به موضوع معلم و روز معلم دارای وجه نمایشی بالایی است که با دو نمایش موضوعی در این ایام مهمان لحظات مخاطبین خود خواهد بود و قطعا نمایش «ماشه ای روی اندیشه» به نویسندگی سهیلا خدادادی می تواند لحظه های شیرینی را برای شنوندگان این شبکه رادیویی فراهم نماید.در مجموع تمام شبکه های رادیو، برنامه های اختصاصی و توجه ویژه به روز معلم دارند که هدف نهایی از این برنامه ها ضمن تکریم و گرامی داشت یاد استاد شهید مطهری، ترویج احترام در خور شان به معلمانی است که شاید هر کدام مشکلات خاص خودشان را علاوه بر مشکلات آموزشی مدارس داشته باشند.

دیگر خبرها

  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش
  • این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • ر ادیو تمام قد به احترام معلمان ایستاده
  • کاش تلویزیون، این مدلی نبود
  • سرو شراب با بطری در سریال پرحاشیه تلویزیون!